Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

Vrijheid en Plezier

12 februari, 2010 door Bert Tijhoff
Vrijheid en Plezier

Helaas leeft niet iedereen in een vrij land zoals wij. En helaas kan niet iedereen evenveel plezier maken als wij dat kunnen. Maar sommige mensen zitten wel in heel vervelende situaties (en dan druk ik het zacht uit), doordat zij voor vrijheid vechten…

Ze hebben hun mond open gedaan en dat wordt door bepaalde regimes niet gewaardeerd. Deze mensen worden gevangen gezet, soms gemarteld en in het ergste geval verdwijnen ze zelfs. Amnesty vecht voor deze mensen. Door een klein beetje van onze vrije tijd die we in vrijheid leven aandacht aan deze mensen te schenken en het werk van Amnesty te ondersteunen, kan Amnesty met jouw hulp veel bereiken.

Al menig politiek gevangene is door bemiddeling van Amensty in vrijheid gesteld of is in ieder geval in een minder slechte situatie gekomen.

Natuurlijk kun je het werk van Amnesty financieel ondersteunen. Maar in deze digitale tijd kan er nog meer. Amnesty heeft namelijk een fantastisch systeem opgezet waarmee wij als individu samen een vuist kunnen vormen naar politieke leiders…

E-mail!

Door een e-mail te sturen aan deze leiders kan er druk op hen worden uitgeoefend. Zij zullen zien dat de wereld mee kijkt. En dat heeft vaak gunstige gevolgen voor de gedupeerde.

Het systeem van Amnesty is zo dat jij een mailtje krijgt en wanneer jij dat beantwoord met jou naam en woonplaats, dan kan Amnesty het doorsturen. 40.000 mensen ondersteunen op deze manier het werk van Amnesty al. Kun jij ook minder dan een minuutje per week de tijd vrij maken om een bijdrage te leveren aan de vrijheid van anderen?

Schrijf je dan in via deze link.

Ik doe al geruime tijd mee en heb gezien dat veel acties tot succes hebben geleid. Maak samen met Amnesty dit succes nog groter!

Plezier,
Bert Tijhoff

Geplaatst in Plezier

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.