Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

Plezierig 2010

1 januari, 2010 door Bert Tijhoff
Plezierig 2010

Ik wens je het allerbeste voor 2010. Dat 2010 een heel plezierig jaar voor je mag gaan worden.

Ben je al begonnen met je goede voornemens? Als het er 1 of 2 zijn moet het lukken om dat te halen. Zijn het her meer, maak je het jezelf wel erg moeilijk. Simpeler is het om vandaag met 1 goed voornemen te beginnen en dan op 1 februari met de tweede en op 1 maart met de derde en zo verder.

Elke maand kun je je dan focussen op 1 goed voornemen. Dat werkt stukken beter dan alles te gelijk. Heb blijkt ook zo te zijn dat wanneer je iets in je patroon wilt opnemen, dit 21 tot 30 dagen nodig heeft om een gewoonte te worden. Vandaar dat 1 goed voornemen per maand zo goed werkt.

Een slechte gewoonte afleren klinkt negatief. Je kunt dus beter een goede gewoonte aanleren. Bijvoorbeeld Niet roken, is hetzelfde als Stoppen met roken. Je legt alleen de nadruk op het niet roken en niet op het feit dat je moet stoppen.

Ik wens je veel succes met alles wat je van plan bent in 2010. Als je je doelen hebt opgeschreven, zal het halen van je doelen al een stuk gemakkelijker worden. Je weet immers waar je het voor doet. Hang ze op een plek waar je ze regelmatig ziet om er aan herinnerd te worden. Bijvoorbeeld op de deur van je slaapkamer.

Nogmaals veel succes en boven al ook veel plezier.

Plezier,
Bert Tijhoff

Geplaatst in Plezier

6 Reacties

 1. Miranda

  Beste Bert,
  Ik wens jou ook voor 2010 het allerbeste.
  Dat we maar weer veel tips van je mogen ontvangen.

  Ik wens iedereen een succesvol 2010

  Groetjes Miranda

 2. 敏感

  瞬間補給維他命A.C.E精華,實現白皙持有張力的美肌。

 3. 醫學美容 卡萊美 cosmetic.wiki

  香港美容專欄作家Yoko Tsang: 拉麵Party 「一風堂」試新菜 香港美容專欄作家Yoko Tsang: 拉麵Party 「一風堂」試新菜

 4. 醫學美容 分段激光 cosmetic.wiki

  別人旅行甜蜜蜜,爲什麼我們總在爭吵? – STYLE-TIPS.COM 每逢聖誕節這樣的大時大節,與閨密和男友結伴同行去遊山玩水,是很多人的假日選擇。畢…

 5. Football Solutions Bruno Zita Mbanangoye

  West Ham United co-owner David Gold insists the club want Winston Reid to stay and sign a new contract, despite interest from Arsenal in the centre-back. Arsenal transfer interest means nothing… We want Winston Reid to stay at West Ham, says David Gold 

 6. futbol.run Halldor Stenevik

  Atletico Madrid manager Diego Simeone is considering a continuation of a recent tactical switch-up ahead of his side’s crucial Europa League semi-final clash with Arsenal. Atletico Madrid boss Diego Simeone considering tactical switch ahead of Arsenal Europa League semi-final as poor form continues

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.