Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

WaterPlezier!

7 augustus, 2009 door Bert Tijhoff
WaterPlezier!

Gisteren zijn we een dagje bij vrienden op de camping geweest. Het was met rond de 30 graden heerlijk weer om niet al te veel te doen en om lekker te genieten van een natje en droogje.

Dat natje hebben we ook gezocht in de Vecht. We hebben daar een aantal keren een heerlijk verkoelende duik genomen.

Water is plezier voor jong en oud. Dat laat de korte video die ik daar gemaakt heb ook zien. Jong en oud genieten van het water.

Er wordt op heel verschillende manieren van het water genoten. Zowel in, op als langs het water. De mensen in het water genieten letterlijk van het water. De mensen op het water genieten met hun bootjes van het water. En de mensen langs de kant genieten van de mensen in het water en/of van de natuur.

In de Vecht hebben we letterlijk van de natuur genoten. De Vecht is een natuurlijk stromende natuur met prachtige oevers begroeid met prachtige planten.

De combinatie van water en een lekker windje was ontzettend aangenaam. Een echte aanrader om op een warme dag eens een Nederlandse rivier op te zoeken en te genieten van de zon, de natuur en natuurlijk het water!

Het is een voordelig dagje uit waarbij het plezier niet minder groot is. Sterker nog, iedereen heeft meer dan 100% genoten en plezier beleefd!

Plezier,

Bert

P.S. Ik zou het leuk vinden om te lezen wat jij voor plezier aan water beleefd. Een ander berichtje achterlaten mag natuurlijk ook.

P.P.S. 2 Dit waterplezier doet me denken aan een feestje dat wij morgen 11 jaar geleden hebben gevierd. Daar zal ik je binnenkort ook meer over vertellen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geplaatst in Persoonlijk, Plezier

1 Reactie

  1. Michel Faassen

    Nou Bert, dat ziet er heerlijk verfrissend uit. Jij bent er toch zeker ook wel in geweest? Ik ben zelf niet zo’n ‘in het water’ liefhebber, maar meer een ‘op het water’ liefhebber.

    Geniet nog van de komende zomerweken en veel succes met alles!

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.