Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

WaterPlezier!

7 augustus, 2009 door Bert Tijhoff
WaterPlezier!

Gisteren zijn we een dagje bij vrienden op de camping geweest. Het was met rond de 30 graden heerlijk weer om niet al te veel te doen en om lekker te genieten van een natje en droogje.

Dat natje hebben we ook gezocht in de Vecht. We hebben daar een aantal keren een heerlijk verkoelende duik genomen.

Water is plezier voor jong en oud. Dat laat de korte video die ik daar gemaakt heb ook zien. Jong en oud genieten van het water.

Er wordt op heel verschillende manieren van het water genoten. Zowel in, op als langs het water. De mensen in het water genieten letterlijk van het water. De mensen op het water genieten met hun bootjes van het water. En de mensen langs de kant genieten van de mensen in het water en/of van de natuur.

In de Vecht hebben we letterlijk van de natuur genoten. De Vecht is een natuurlijk stromende natuur met prachtige oevers begroeid met prachtige planten.

De combinatie van water en een lekker windje was ontzettend aangenaam. Een echte aanrader om op een warme dag eens een Nederlandse rivier op te zoeken en te genieten van de zon, de natuur en natuurlijk het water!

Het is een voordelig dagje uit waarbij het plezier niet minder groot is. Sterker nog, iedereen heeft meer dan 100% genoten en plezier beleefd!

Plezier,

Bert

P.S. Ik zou het leuk vinden om te lezen wat jij voor plezier aan water beleefd. Een ander berichtje achterlaten mag natuurlijk ook.

P.P.S. 2 Dit waterplezier doet me denken aan een feestje dat wij morgen 11 jaar geleden hebben gevierd. Daar zal ik je binnenkort ook meer over vertellen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Geplaatst in Persoonlijk, Plezier

10 Reacties

 1. Michel Faassen

  Nou Bert, dat ziet er heerlijk verfrissend uit. Jij bent er toch zeker ook wel in geweest? Ik ben zelf niet zo’n ‘in het water’ liefhebber, maar meer een ‘op het water’ liefhebber.

  Geniet nog van de komende zomerweken en veel succes met alles!

 2. 醫學美容 4d埋線拉提術 cosmetic.wiki

  【髮型】崔咪’s出席重要場合前♥修護損傷頭髮小教學 @ B2B崔咪TRAMY :: 痞客邦 :: 天啊,林依晨就在我的旁邊阿~~~>''''''''

 3. 康寶萊

  CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

 4. 醫學美容 Derma Veil 童顏針

  關于Ion Magnum技術: 它的作用是加快脂肪代謝而轉化成肌肉。專業設計的微電流模擬大腦到肌肉的正常神經傳導。乙醯膽鹼及ATP(産生能量的物質)都是由神經末梢釋放的。神經元共振導致神經末梢持續不斷的釋放ATP,甚至能達到正常釋放量的500。 Ion Magnum應用的是世界定級的神經生理學技術,它加快脂肪燃燒的速度,增强肌肉收縮,提高基礎代謝率(指的是你靜息狀態下消耗卡路里的速率)。複雜的微電流包含2000次與正常生理過程的相互作用,由此達到人體自然狀態下所不能達到的效果。它可以加快能量的轉化,增强體力和運動能力。 Ion Magnum目前由位於英國的創新科學研究中心開發、製造,該中心是由歐盟提供資金支持的。該設備及其組件均是由英國頂級的科學家手工製作的。該産品有CE標志,CE標志是歐洲共同市場的安全標志。 Ion Magnum基於最新的起搏器技術。

 5. 乾洗

  內視鏡隆乳、疼痛、出血、止血等一些相關、似是而非或有爭議的事項的披露與討論。

 6. 醫生

  白金級智慧修護精華,標靶鎖定,精準修護。

 7. 醫學美容 收毛孔方法 cosmetic.wiki

  EltaMD Deep Pore Facial Cleanser EltaMD Deep Pore Facial CleanserIdeal for heavy makeup removal, EltaMD Facial Cleanser cleanses deeply without over-drying and leaves your skin feeling soft, smooth and clean. EltaMD Facial Clean

 8. 醫學美容 浴鹽 cosmetic.wiki

  flowfushi 【ION de CUSHION】イオンデクッションCover的商品介紹 flowfushi,ION de CUSHION,イオンデクッションCover

 9. Football Solutions Women's EURO - Biljana Tešić

  The new Reading manager Nigel Adkins has crammed plenty into his 10-week spell away from football. The 48-year-old was confirmed as the Royals’ new boss on Wednesday. Busy Adkins raring to go and relishing uphill task to keep Royals afloat

 10. futbol.run Gerard Piqué (FC Barcelona)

  Joe Hart was the main winner and Craig Bellamy a big loser as Manchester City manager Roberto Mancini provided major clues with his selection against Valencia. Manchester City 2 Valencia 0: Joe Hart stars as Roberto Mancini unveils new-look side

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.