Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

Waterfeest!

8 augustus, 2009 door Bert Tijhoff
Waterfeest!

Beter een water feest dan dat je feest in het water valt!

Al weer 11 jaar geleden zijn wij getrouwd in Rusland en hebben daar een fantastisch feest gehad met vele vrienden en familie. Maar voor de thuisblijvers hebben wij op 8 augustus 1998 ook een fantastisch feest georganiseerd.

Een WATERFEEST!

We hadden het zwembad De Kolk in Wierden afgehuurd op de zaterdagavond. Voor catering gezorgd en voor meer…

Uiteraard waren er velen die niet geloofden dat we echt een feest in het zwembad zouden gaan geven. Toch hadden ze voor de zekerheid hun zwemspullen maar meegenomen.

Wanneer iedereen in zwemkleding loopt, heb je direct een andere en heel leuke sfeer. Dat werd nog leuker toen wij iedereen een zonnebril en een waterpistool gaven. Fantastisch om mannen van rond de 60 als kleine kinderen achter elkaar aan te zien gaan met waterpistooltjes.

Zelf namen we de aftrap van het feest door in onze trouwkleding van de glijbaan af te gaan.

We hebben echt een fantastisch feest beleefd. Als je hier meer van wilt weten, schrijf je dan even in op mijn infomails ‘Getrouwd in Rusland’. Daarin vertel ik je vele indrukwekkende details van ons trouwfeest in Sint Petersburg, maar ook over het Waterfeest in Wierden.

Plezier,

Bert

P.S. Ik ben benieuwd of jij ook nog mooie verhalen over waterfeesten kent. Laat het even weten. Andere reacties zijn natuurlijk ook welkom.

Geplaatst in Persoonlijk, Plezier

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.