Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

De Kracht Van De Druppel!

3 januari, 2012 door Bert Tijhoff
De Kracht Van De Druppel!

Dit bericht heb ik gemaakt naar aanleiding van een e-mail die ik vandaag kreeg. Een bedankje voor medemenselijkheid. Iets wat eigenlijk heel gewoon is en je toch niet voor bedankt hoeft te worden?!

Bekijk hier de e-mail die ik vandaag ontvangen heb!

Aanmelden voor Amnesty e-mailacties kan hier!

Een andere actie waarbij wij samen onze medemenselijkheid kunnen tonen is het Kinderpardon!

Het Kinderpardon is een initiatief  voor een generaal pardon voor alle kinderen in Nederland zonder verblijfsvergunning. Kinderen waar Mauro in 2011 een schrijnend voorbeeld van was. Het is toch te gek voor woorden dat kinderen, die uit het buitenland kwamen en hier al 8 of meer jaren zijn (inmiddels volledig ingeburgerd) gedwongen weg moeten. En dat naar een land waar ze niemand kennen en ook de taal en leefwijze niet kennen. Vaak terug naar armoede en gevaar.

Draag ook je druppeltje bij en teken ook de petitie, met het verzoek dat te voorkomen. Samen kunnen we voor een vloedgolf zorgen waarmee de dwarsliggend politici wakker gemaakt kunnen worden en hun menselijkheid eens tonen

De petitie voor een kinderpardon kun je tekenen op www.kinderpardon.nu.

Geplaatst in Persoonlijk

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.