Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

M’n eerste blogpost!

30 juli, 2009 door Bert Tijhoff
M’n eerste blogpost!

Mijn eerste blogpost

Daar is ie dan eindelijk, mijn eerste blogpost. Al maanden wilde ik mijn eigen blog om jou de kans te geven mij beter te leren kennen. Ik wil graag wat meer vertellen over mijzelf en mijn interesses, maar ook wil ik je graag nuttige en praktische informatie via dit blog gaan geven.

De eerste tip die ik je nu ga geven is: Besteed dingen uit, waar je niet goed in bent!

Dit geldt ook voor mij zelf. Als ik de bouw van deze site niet had uitbesteed aan Sander Goorden, had mijn blog hier nog steeds niet gestaan.

Toen voor mij vast stond dat ik dit blog wilde opzetten, ben ik eerst gaan kijken wat ik zelf allemaal kon gaan doen. Dat heeft nodeloos veel tijd gekost. Een website bouwen is niet mijn ding. Een website bijhouden en gebruiken wel.

Wat je nu ziet is nog lang niet klaar. Ik heb nog hele leuke ideeën en een aantal daarvan worden momenteel uitgewerkt. Een deel van deze projecten heb ik uitbesteed. Deels om dat ik het zelf niet kan en het niet verstandig is om het te leren. En deels omdat het veel tijd bespaard, waardoor ik mij kan focussen op de dingen waar ik goed in ben.

En dat is dan gelijk al de tweede tip: Focus je op de dingen waar je goed in bent. Hierdoor ga je veel harder met je projecten.

Vanaf nu zal ik regelmatig leuke, nuttige, praktische, etc. wetenswaardigheden op mijn blog gaan melden. Wil je op de hoogte blijven wanneer ik iets nieuws heb geplaatst, volg mij dan op Twitter of schrijf je in op mijn infomail, waarin ik de updates telkens aankondig.

Plezier,

Bert Tijhoff

www.twitter.com/berttijhoff

P.S. Je zou me een ontzettend groot plezier doen door hieronder even een berichtje achter te laten. Ik lees graag wat je van mijn blog vindt, of dat je vragen hebt, of… dat mag je zelf invullen.

Geplaatst in Plezier, ondernemen

5 Reacties

 1. Marco

  Hey Bert,

  Goed begin is het halve werk.

  ps ivm internetdieet na 17 uur geen internet meer

 2. Tonny Loorbach

  Dag Bert,

  Mag ik dan de eerste zijn om je van harte te feliciteren met dit nieuwe blog!

  Ziet er nu al heel strak uit, nu maar lekker bloggen!

  Succes!

  Tonny

 3. Glenn Mulleners

  Top Bert dat je nu ook een eigen blog hebt!

  Ik hou dit blog zeker in de gaten en verwacht nog veel mooie, leuke of inspirerende berichten van je =-)

  Daarbij wens ik je natuurlijk alle succes toe!

  Vriendelijke groet,

  Glenn

 4. Jannetta

  Hoi Bert,

  Wat leuk om te lezen dat je nu ook een eigen blog hebt!
  Heel verstandig om het uit te besteden aan Sander. Heb ik ook gedaan, dus hopelijk staat er binnenkort ook voor mij eindelijk een mooie site.
  Tot die tijd nog maar even m’n ‘oude’site gepost.

  Veel succes en tot snel!

 5. Dimitri

  Bert,

  Welkom bij de club !

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.