Bert Tijhoff
Plezier voor Mens en Dier
Home

Het InternetDieet

10 augustus, 2009 door Bert Tijhoff
Het InternetDieet

Je zou het van een internetondernemer als mij niet verwachten, maar ik zit op internetdieet!

3 weken geleden kreeg ik deze tip over het internetdieet van Eelco de Boer. Ik ben het toe gaan passen met als gevolg dat ik meer heb gedaan in minder tijd en als klap op de vuurpijl ook nog tijd over hou voor privé, familie, vrienden, de tuin, mijn hondjes, lezen, hobby’s en meer.

De belangrijkste stappen die ik genomen heb zijn:

  • Mijn dagen strak gepland
  • Ben gaan werken volgens een schema
  • Ben nog slechts beperkt online
  • Na 19.00 uur geen internet/werk meer

Door mijn dag van te voren te plannen en te werken met blokken waarin ik vaste dingen doe, kan ik gefocust bezig zijn. Doordat internet uitstaat, wordt ik niet meer afgeleid door binnenkomende mailtjes, tweets, etc. Op vaste tijden bekijk ik deze en reageer ik er op. Ik werk dan echter in een keer alles weg en pak mijn volgende powerblock.

Eelco de Boer heeft een fantastisch e-book over het internetdieet geschreven dat je op onderstaande pagina kunt downloaden.

http://www.eelcodeboer.nl/het-internet-dieet/

Doe er je voordeel mee. Ik hoop dat het je net zo veel oplevert als mij. Dan houdt je veel meer tijd over voor plezier!

Plezier,

Bert

P.S. Heb je ook ervaring met het internetdieet, dan ben ik benieuwd hoe het jou bevalt. Ook andere ideeën lees ik graag.

Geplaatst in ondernemen

Reageer op dit bericht

Let op:In sommige gevallen moet een bericht eerst goedgekeurd worden door de beheerder. Het kan dan wat langer duren voordat een reactie geplaatst is.